Nevyznáte se v etiketách potravin



NEVYZNÁTE SE V ETIKETÁCH POTRAVIN?

Sem II

Jste neustále v obchodě ztraceni? Už Vás to nebaví a pořád kupujete to stejné? Kde je vlastně lepší nakupovat? A co? Jednou pro vždy s těmito otázkami skončete!

Ing. Hana Střítecká, PhD., DiS. „živě v Brně!“

A Vy? Máte jedinečnou možnost se s touto osobností potkat osobně, zeptat se jí a konečně dostat odpovědi na Vaše otázky.

Při nákupu ušetříte na potravinách mnohem více .

Ing. Hana Střítecká, PhD. Je registrovaný nutriční terapeut a registrovaný pracovník v ochraně veřejného zdraví. Odborný garant a spoluautor kritérií pro hodnocení kvalit potravin občanského sdružení Zdravá potravina, členka několika českých i zahraničních odborných společností (Společnost pro výživu, Obezitologická společnost, Člen výboru aliance výživových poradců, dietolog klinických studií Centra pro poruchy výživy). Hanka je vysokoškolský pedagog a lektor kurzů zaměřených na výživu člověka. Snaží se zvyšovat povědomí běžné populace o problémech spojených s obezitou nebo jak se orientovat v nabídce potravin tak, aby si člověk zvolil tu nejkvalitnější a nejzdravější. Přednáší na konferencích, zúčastňuje se odborných seminářů a přednášek, píše odborné publikace a články.

Hanka Vám bude k dispozici po celou dobu přednášky a bude odpovídat i na Vaše otázky.

Semináře jsou rozděleny takto:

1. seminář 24.8.2017, 17-19h, 200Kč

obsah: co můžeme najít na etiketách, povinné značení, dobrovolné značení, aditiva (dobrá i špatná), ukázka etiket, čerstvost potravin, dostanete od nás tahák do peněženky …. + Vaše dotazy (doporučujeme jako základ pro další semináře) 

2. seminář 22.9.2017, 15-18h, 299Kč

obsah: Jak se vyznat v nabídce mléčných a masných výrobcích – co by ne/mělo být v jogurtech, jak poznat kvalitní uzeninu, poznám, že v rybě bude přidaná voda?, podle čeho vybírat oleje a tuky – základní dělení mastných kyselin, výskyt mastných kyselin v olejích a tucích, výběr dle kulinářských příprav …. + Vaše otázky

3. seminář 10.11.2017, v 15-18h, 299Kč

obsah: Jak vybírat, když chci mlsat – výběr a složení čokolády, cukrovinek, marmelády, džemy, ovocné pomazánky, orientace v pochutinách a pamlscích nejen pro děti, dále výběr kečupů, hořčic, druhy konzervací zeleniny, ovoce a co sebou pak přináší za éčka … + Vaše dotazy

Po odchození všech tří seminářů získáte OSVĚDČENÍ.

(do objednávky za jméno napište číslo semináře, na které se hlásíte, např. Tereza Kukol 2  nebo v případě zájmu o více seminářů Tereza Kukol 1+3 )

Zde si můžete poslechnout a přehrát vstupy Ing. Střítecké.

Během celého semináře budou k dispozici nápoje od společnosti Tropico s.r.o. zdarma.

Odkaz I
Odkaz II
Odkaz III
Odkaz IV
logo-fer-potravina_ext__RGB__Transp

NEVYZNÁTE SE V ETIKETÁCH POTRAVIN?

DATUM MÍSTO KONÁNÍ CENA
24.8.2017 v 17-19h Dům Scala, Brno 200Kč

DATUM MÍSTO KONÁNÍ CENA
22.9.2017 v 15-18h Dům Scala Brno 299Kč

DATUM MÍSTO KONÁNÍ CENA
10.11.2017 v 15-18h Dům Scala Brno 299Kč

OBJEDNÁVKA NA SEMINÁŘ

Vaše jméno a příjmení (vyžadováno)

Váš email (vyžadováno)

Váš telefon (vyžadováno)

Podmínky pro seminář

Vyplněním a odesláním své rezervace dáváte souhlas s použitím osobních údajů a se zasláním pokynů k platbě na Vámi udanou e-mailovou adresu. Platba je možná převodem nebo v hotovosti (přímo na místě, prosím o tuto informaci telefonicky, mailem).
Platba je splatná do 3 dnů od odeslání přihlášky, při nezaplacení v řádném termínu se rezervace ruší. Při zrušení Vaší účasti méně než 14dní, si účtujeme storno poplatek 50% z ceny semináře, při zrušení méně než 7dní před termínem semináře si účtujeme storno poplatek 100% z ceny semináře.
Omlouvám se všem poctivým zájemcům, avšak někdo si rezervuje semináře a ani svoji účast nezruší a blokuje místo ostatním zájemcům, proto tyto storno podmínky. Děkuji a těším se na setkání úplně všech!