Jste neustále v obchodě ztraceni? Už Vás to nebaví a pořád kupujete to stejné? Kde je vlastně lepší nakupovat? A co? Jednou pro vždy s těmito otázkami skončete!

Ing. Hana Střítecká, PhD., DiS. „živě v Brně!“

A Vy? Máte jedinečnou možnost se s touto osobností potkat osobně, zeptat se jí a konečně dostat odpovědi na Vaše otázky.

Při nákupu ušetříte na potravinách mnohem více .

Ing. Hana Střítecká, PhD. Je registrovaný nutriční terapeut a registrovaný pracovník v ochraně veřejného zdraví. Odborný garant a spoluautor kritérií pro hodnocení kvalit potravin občanského sdružení Zdravá potravina, členka několika českých i zahraničních odborných společností (Společnost pro výživu, Obezitologická společnost, Člen výboru aliance výživových poradců, dietolog klinických studií Centra pro poruchy výživy). Hanka je vysokoškolský pedagog a lektor kurzů zaměřených na výživu člověka. Snaží se zvyšovat povědomí běžné populace o problémech spojených s obezitou nebo jak se orientovat v nabídce potravin tak, aby si člověk zvolil tu nejkvalitnější a nejzdravější. Přednáší na konferencích, zúčastňuje se odborných seminářů a přednášek, píše odborné publikace a články.

Hanka Vám bude k dispozici po celou dobu přednášky a bude odpovídat i na Vaše otázky.

Semináře jsou rozděleny takto:

1. seminář 23.3.  2018, 15-19 h, 349 Kč

obsah: co můžeme najít na etiketách, povinné značení, dobrovolné značení, aditiva (dobrá i špatná), ukázka etiket, čerstvost potravin, na co si dát pozor u výběru vajec, ryb, pečiva, druhy konzervací zeleniny, ovoce a co sebou pak přináší za éčka, vhodný výběr kávy, jak vybírat, když chci mlsat – výběr a složení čokolády, cukrovinek, marmelády, džemy, ovocné pomazánky, orientace v pamlscích nejen pro děti, dále dostanete od nás tahák do peněženky …. + Vaše dotazy.

2. seminář 15.6. 2018, 15-19 h, 349 Kč

obsah: Jak se vyznat v nabídce mléčných a masných výrobcích – co by ne/mělo být v jogurtech, jak poznat kvalitní uzeninu, podle čeho vybírat oleje a tuky – základní dělení mastných kyselin, výskyt mastných kyselin v olejích a tucích,  výrobky z brambor, porovnání vloček a jak by měl vypadat správný kečup, hořčice nebo majonéza …. + Vaše otázky.

Po odchození obou dvou seminářů získáte OSVĚDČENÍ.

(do objednávky za jméno napište číslo semináře, na které se hlásíte, např. Tereza Kukol 2  nebo v případě zájmu o oba dva semináře Tereza Kukol 1+2)

Během celého semináře budou k dispozici nápoje od společnosti Tropico s.r.o. zdarma.

NEVYZNÁTE SE V ETIKETÁCH POTRAVIN?

1. seminář

23.03.2018 15-19 h

349 Kč

2. seminář

15.06.2018 15-19 h

349 Kč

OBJEDNÁVKA NA SEMINÁŘ

Upozornění

Vyplněním a odesláním své rezervace dávám souhlas se zpracováním osobních údajů dle nařízení parlamentu a rady EU o ochraně fyzických osob (GDPR) a se zasláním pokynů k platbě na mnou výše uvedenou e-mailovou adresu. Můj e-mail bude použit také jako součást emailové komunikace s nabídkou jiných seminářů týkajících se zdravého životního stylu, výhradně jen jako nabídky Terezy Kukol. Platba je možná převodem nebo v hotovosti (přímo na místě, prosím o tuto informaci telefonicky, mailem). Platba je splatná do 3 dnů od odeslání přihlášky. Při zrušení Vaší účasti méně než 14dní, si účtujeme storno poplatek 50% z ceny semináře, při zrušení méně než 7dní před termínem semináře si účtujeme storno poplatek 100% z ceny semináře. Omlouvám se všem poctivým zájemcům, avšak někdo si rezervuje semináře a ani svoji účast nezruší a blokuje místo ostatním zájemcům, proto tyto storno podmínky. Děkuji a těším se na setkání úplně všech!
Close Menu